Om psykolog og doula

Line Vinther

Jeg hedder Line Vinther. Jeg er psykolog og doula. Jeg er af den overbevisning, at nøglen til forandring findes i vores egne hænder. Og at det ikke handler om HVAD vi ved, men HVORDAN vi lever det. Jeg er kvinden bag Hånd om livet og forfatter til refleksionsbogen “Mine personlige refleksioner – 5 minutter morgen og aften

Med mig, i livet, har jeg en veludviklet evne til at fornemme stemninger og det usagte i relationelle interaktioner/dynamikker. Jeg opererer med og forholder mig til en positiv tilgang indenfor psykologiens verden.

Jeg har altid haft en naturlig nysgerrighed på menneskets indre liv og dets adfærd.

Særligt er jeg optaget af overgange i livet. Hvor vores opfattelse og forståelse for vores eget verdensbillede udfordres og/eller ændres. Det er ikke selve situationerne, men mere specifikt hvordan vi anskuer dem. Herunder hvordan vi møder situationerne med afsæt i det vi har med os i bagagen, og hvilke strategier vi benytter for at bevæge os videre.

I det samfund vi har idag vægtes intellekt højere end intuition, og derfor er mange ikke vant til at være i kontakt med deres indre kompas. Til trods for, at vi er født intuitive. Jeg har et ønske om, at vi hver især finder hjem i os selv, og derfra bevidst handler ud fra, hvad der er i overensstemmelse med vores indre værdier og hvad der føles ægte godt i maven.

At hive sin personlige power hjem, er en indre rejse og den vigtigste for at kunne stå stærkt i sin intuition og i livet. En ting er sikkert og det er, at DU skal leve med DIG SELV resten af DIT liv. Hvem der tapper ind og ud, hvor længe de bliver, og hvad de giver os med på vejen ved vi ikke, MEN du vil for altid leve side-om-side med dig selv. Og derfor er dét den vigtigste relation at yde selvkærlig omsorg overfor. Der vil være perioder i vores liv hvor de selvkærlige handlinger er mindre tilgængelige, i disse handler det om prioritering, og vide, at det er okay at tage sin plads, for at kunne være noget for andre.

I Oasen er der plads til hele dig, med alt der fylder, uanset.

Min fornemmeste opgave er, at du mærker frihed og tillid til at udfolde dit inderste. Jeg møder dig præcis der hvor du er igennem en nærværende og autentisk samtale, som danner fundament for den terapeutiske alliance.


Send en besked

Lad os sammen finde ud af hvordan jeg kan hjælpe dig med at skabe de forandringer du ønsker i dit liv

0