Handelsbetingelser

Sidst opdateret d. 16/11-2023

Priser og betaling

Alle beløb er i danske kroner og inkl. moms.

Betaling modtages med diverse kort. 

Levering

Haandomlivet.dk leverer på alle hverdage. Ordren leveres indenfor 5-7 hverdage. Der tages forbehold for uforudsete hændelser.

Fortrydelsesret og returnering

Der gives 14 fuld dages returret på fysiske varer købt i vores webshop, medmindre andet fremgår på ordren. 

Der refunderes ikke ved online produkter (online forløb/webinar/materiale) ej heller ved opstartet forløb eller sessioner.

Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret. Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles senest 14 efter modtaget levering, samt være os i hænde seneste 14 dage efter informationen om brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes til mail kontakt@haandomlivet.dk . I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på ønsket om at benytte fortrydelsesret. Vedhæft ordrenummer i mail.

Det er ikke muligt at levere en vare tilbage personligt, eller ved at efterlade varer i postkasse eller lignende. Al retur skal foregå gennem fragtfirma, leveret til hjemmeadresse/erhvervsadresse. Pakker sendt til posthus/pakkeshop eller pr. efterkrav vil ikke blive leveret eller afhentet, og bliver derfor sendt retur til afsender, på afsenders regning. Returnering er hermed ikke foretaget.

At nægte en forsendelse eller undlade at afhente en pakke/ordre, godkendes ikke som at have gjort brug af sin returret og derfor frafalder returretten. Køber kan derefter få ordren tilsendt igen, for egen regning. Fragt for det oprindelige køb eller gensendelse vil ikke blive tilbagebetalt. Ønsker køber at få ordren sendt igen, gøres det derfor på købers egen regning.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, og dermed frafalder returnerings retten.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså foretage dig det samme, som i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Afbestilling af tid

Har du booket tid til en fysisk ydelse skal afbestilling ske senest 24 timer inden aftalt tid.

Ved afbestilling indenfor 24 timer inden aftalt tid, betales det fulde beløb. 

Ved udeblivelse, betales det fulde beløb.

Kontakt

Hånd om Livet
Oslogade 5
8200 Aarhus N
Telefon: 50282959
E-mail: Kontakt@haandomlivet.dk

0