Din indre rejse

Du har adgang til denne side, fordi du enten har investeret i dig selv igennem min bog eller et af mine forløb. Du er nysgerrig for at gå dybere med at udfolde dit indre potentiale og tage ejerskab over dit liv. 

For at øge ens bevidsthed, kræver det at vi tager et ansvar for at vælge os selv til. At skabe plads til at være med det vi er, vores sind, tanker, følelser, mønstre, overbevisninger, begrænsninger og vores individuelle historie. 

Dette gøres ved:
daglig selvrefleksion
og
tillidsfulde og støttende 1:1 sessioner, hvor der er fuld fokus på dig

I 1:1 sessioner arbejder vi med det der fylder for dig i et tillidsfuldt, rummende terapeutiske rum. Vi går i dybden og stiller nysgerrigt og skarpt, så du kan blive klogere på dig selv i forhold til dit ståsted i livet.

Du kan komme med en specifik problemstilling, som vi kan arbejde med. Du kan også være drevet af lysten til at blive klogere på hvem du er og hvorfor du håndterer situationer som du gør. Vi går på opdagelse i dine tidligere oplevelser og livserfaringer og kigger nærmere på hvilke byggesten du har med dig i bagagen (såfremt at det giver mening). Selve terapiens fokus er på tiden der er nu. For det er lige nu i dette øjeblik, at du har mulighed for at tage et aktivt valg om at ændre den situation du står i, dine tanker og din adfærd og dermed måden du er i livet på.

Jeg er af den overbevisning at terapi, uanset årsag, er en af de mest givende investeringer du kan gøre i dig selv. For en ting er sikkert, og det er, at du skal leve med DIG resten af dit liv.

Terapi kan være sårbart, dybt og powerfuldt og der arbejdes og bearbejdes både under sessionerne, men i særdeleshed også i tiden i mellem. 

Du vil være i bevægelse, på vej i den retning du ønsker

1:1 forløb

Fysisk / Online
  • 3 sessioner á 60 minutter 2.400 kr (din besparelse 450kr)
  • 5 sessioner á 60 minutter 4.000 kr (din besparelse 750kr)
  • 7 sessioner á 60 minutter 5.600 kr (din besparelse 1050kr)
  • 10 sessioner á 60 minutter 8.000 kr (din besparelse 1500kr)
  •  

Du er den vigtigste relation at yde omsorg overfor

Testimonials

Det siger mødre og fædre

Vidste du...

Vi kan ikke gå tilbage i tiden (dage, måneder, år) for at ændre den, og dermed undgå nogle af de ar det har givet os med på sjælen, MEN igennem 1:1 sessioner kan vi heale og finde ind til kernen af hvem vi er og hvordan vi ønsker at være i livet.

Igennem den terapeutiske og coachende tilgang kan vi arbejde med bevidstheden om hvilke uhensigtsmæssige og irrationelle overbevisninger der dominerer og spænder ben for at tage ejerskab over ens eget liv.

Og det kan vi blandt andet fordi →

0