1:1 session

I 1:1 sessioner arbejder vi med det der fylder for dig i et tillidsfuldt, rummende terapeutiske rum. Vi går i dybden og stiller nysgerrigt og skarpt, så du kan blive klogere på dig selv i forhold til dit ståsted i livet.

Igennem 1:1 sessioner kan du komme med en specifik problemstilling, som vi kan arbejde med. Du kan også være drevet af lysten til at blive klogere på hvem du er og hvorfor du håndterer situationer som du gør. Vi går på opdagelse i dine livserfaringer/oplevelser og kigger nærmere på hvilke byggesten du har med dig. Selve sessionernes fokus er på tiden der er nu. For det er lige nu i dette øjeblik, at du har mulighed for at tage et aktivt valg om at ændre den situation du står i, dine tanker og din adfærd og dermed måden du er i livet på.

Foløbets varighed er meget individuelt, alt efter hvad årsagen til du har kontaktet mig er. Jeg er af den overbevisning at 1:1 sessioner, uanset årsag, er en af de mest givende investeringer du kan gøre i dig selv. For en ting er sikkert, og det er, at du skal leve med DIG resten af dit liv.

1:1 forløb kan være sårbart, dybt og powerfuldt og der arbejdes og bearbejdes både under sessionerne, men i særdeleshed også i tiden i mellem. 

Ved vores første session finder vi sammen ud af hvordan, jeg kan hjælpe dig med at skabe de forandringer, du ønsker i dit liv.

1:1 fysisk fremmøde

Foregår i min klinik ‘Oasen’, i Aarhus

 

1:1 online

For dig som ikke bor i nærheden af Aarhus

 

1:1 fysisk fremmøde

I min klinik 'Oasen' i Aarhus
Kr 950
60 minutter
  • *udkørende 1100 kr

Du er mere end velkommen I Oasen

Kom PRÆCIS som du er, med lige netop dét der fylder for dig.

Oslogade 5, 8200 Aarhus N (gratis parkering + letbane 200 m fra døren)

1:1 online

Med online terapi kan du sætte dig trygt og godt til rette i egne omgivelser. 

Denne løsning kan være for dig som ikke bor i nærheden af Aarhus

1:1 online

En fleksibel løsning
Kr 950
60 minutter
  •  

Vidste du...

Vi kan ikke gå tilbage i tiden (dage, måneder, år) for at ændre den, og dermed undgå nogle af de ar det har givet os med på sjælen, MEN igennem 1:1 sessioner kan vi heale og finde ind til kernen af hvem vi er og hvordan vi ønsker at være i livet.

Igennem den terapeutiske og coachende tilgang kan vi arbejde med bevidstheden om hvilke uhensigtsmæssige og irrationelle overbevisninger der dominerer og spænder ben for at tage ejerskab over ens eget liv.

Og det kan vi blandt andet fordi →

Send en besked

Lad os sammen finde ud af hvordan jeg kan hjælpe dig med at skabe de forandringer du ønsker i dit liv

0